NOR CURIER 930X122

pepe

O PITEȘTEANCĂ FACE FURORI ÎN NOUL VIDEOCLIP AL LUI PEPE!

Sandra Andreea, o piteşteancă cu ochii verzi ca smaraldul, stabilită în București, este norocoasa care a câştigat castingul organizat pe internet de Pepe.

Citiți și: PITEȘTEANCA DIANA VLĂSCEANU APARE ÎN ULTIMUL VIDEOCLIP MATTYAS

Ea a fost aleasă pentru cel mai recent videoclip al cântăreţului, videoclip pentru melodia „Iubire ca niciodată”, realizată în colaborare cu Jimmy Dub. Ipostazele în care apar cei doi în videoclip nu sunt deloc de trecut cu vederea! Din contră! Senzualitatea brunetei îl face pe latin lover-ul să îşi dezlănţuie pasiunea. Şi cum versurile i se potrivesc mănuşă Andreei (”Ochii tăi mă cheamă şi bagă de seamă că nu mi-e teamă!”), în videoclip între cei doi sunt momente de-a dreptul pătimaşe.

“Au fost două zile de foc, dar sunt sigur că o să iasă excelent. Este un videoclip complet, cu poveste, cu iubire, cu pasiune, toate exprimate într-o imagine foarte bună”, a spus Pepe după terminarea filmărilor. Melodia face deja ravagii pe internet. Piesa are peste 42.000 de vizulizări pe YouTube în doar două zile. (Foto: Facebook Sandra Andreea)

Citiți și: PEPE, RECITAL DE 8 MARTIE LA MAGIC EVENTS TRIVALE

555 X 222 POSADA 2

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

EcoMoto 570×90