New Profesional Consult 930 x 122

    Orchestra_inginerilor

    Orchestra Inginerilor concerteaza la Pitesti

    Orchestra inginerilor din Bucuresti revine la Pitesti. Astfel, la sfarsitul saptamanii, Teatrul „Alexandru Davila” prezinta, in sala mare, un spectacol extraordinar de muzica clasica sustinut de aceasta Orchestra foarte apreciata. Orchestra este foarte cunoscuta pe plan international, de notorietate fiind spectacolele sustinute la Londra, Frankfurt, Moscova sau Viena.

    De curand, Orchestra Inginerilor a aniversat 55 de ani de activitate artistica. Ultima data cand a concertat la Pitesti a fost in urma cu doi ani iar spectacolul s-a bucurat de un real succes.

    Conform datelor furnizate de Teatrul Alexandru Davila, Orchestra inginerilor a fost infiintata in anul 1956 de catre prof. dr. Petru Ghenghea, inginer electromecanic, absolvent si al Conservatorului din Bucuresti, sub auspiciile Institutului de Cai Ferate din Bucuresti. Este compusa din 80 de ingineri de cele mai diverse specialitati: mecanici, constructori, chimisti, etc.

    Are in repertoriu peste 130 de piese muzicale; a dat pana acum peste 500 de concerte in tara si in strainatate; dirijorul actual al orchestrei, Andrei Iliescu, are 54 de ani, este inginer automatist si absolvent de Conservator; ca amanunt, Andrei Iliescu este fratele cunoscutului medic stomatolog pitestean Darius Iliescu.

    Spectacolul de la Pitesti va avea loc duminica, 5 iunie, incepand cu ora 11.00. Intrarea este libera, in functie de capacitatea salii.

    NOR CURIER 555×222

    Comentarii

    Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

    570 X 90 CAPRA 3