EcoMoto 930×122

VIOLONCELISTUL_RAZVAN_SUMA

Pagini celebre din musicaluri și filme la Filarmonică

În mod excepțional, Filarmonica Pitești programează pentru săptămâna viitoare două concerte. Motivul? Ziua femeii.

Regalul muzical debutează pe 7 martie cu un concert doldora de bijuterii muzicale, semnate Vivaldi, Verdi, Ceikovski, Debussy, Fauré, Grieg, Dvorak și Rachmaninov. Își dau concursul orchestra simfonică a Filarmonicii, dirijorul Tiberiu Oprea şi violoncelistul Răzvan Suma.

A doua zi, pe 8 martie, melomanii vor avea prilejul să asculte pagini celebre din musicaluri şi filme. Vor interpreta soliştii Claudia Măru Hanghiuc (prim-solistă a Teatrului Naţional de Operetă „Ion Dacian” din Bucureşti, originară din Piteşti), Adina Sima (din Pitești, colaboratoare permanentă a Teatrului Naţional de Operetă „Ion Dacian”, fost artist liric la Filarmonica Piteşti), Alexandra Crăescu (cea care a primit premiul de excelenţă pentru musicalul „Rebecca” la Teatrul de Operetă, musical în care interpretează rolul principal), Doina Antohi (actriţă, regizor și profesor de actorie), Victor Bucur (celebru pentru rolul din „Rebecca”) şi tânărul solist Andrei Tomescu. Invitat special: tenorul Bogdan Mihai.

Ambele concerte vor avea loc pe scena Casei de Cultură a Sindicatelor din Pitești, cu începere de la ora 19.

Eco moto 555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

New Profesional Consult 570×90