New Profesional Consult 930 x 122

smiley_4

Piesa „Dream Girl”, a lui Smiley, cea mai difuzată piesă la radio

Conform unui studiu oficial de piaţă, efectuat de MediaForest, „Dream Girl” se află de 9 săptămâni pe primul loc în topul celor mai difuzate piese pe radiorurile din România. Smiley şi-a făcut un obicei din a-şi plasa piesele pe primul loc al acestui clasament, recordul de durată aparţinând lui „Plec pe Marte”, care a stat pe primul loc timp de 20 de săptămâni!

Cea mai nouă melodie a piteşteanului Smiley, „Dream Girl”, este de 9 săptămâni cea mai difuzată piesă pe radiourile din România. Doar săptămâna trecută, piesa s-a auzit de 266 de ori la radiourile de specialitate. Cu toate că e cea mai difuzată melodie din România, „Dream Girl” mai are mult până a egala un alt succes obţinut de Smiley. „Plec pe Marte” a fost number 1 timp de 20 de săptămâni, iar „Love Is For Free” – timp de 14 săptămâni. Toate trei single-urile sunt produse ale HaHaHa Production.

Pe canalul oficial de pe youtube, „Dream Girl” are 2.400.000 de vizualizări, dar e în creştere. Celelalte single-uri lansate cu ceva timp în urmă au şi ele nişte cifre respectabile: „Love Is For Free” are 7.500.000 de vizualizări, iar „Plec pe Marte” – peste 5 milioane.

555×222 grota rece

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 POSADA 3