930×122 CAPRA 5

akcent

PITEȘTEANUL ARMAND, ÎN NOUL VIDEOCLIP AL TRUPEI AKCENT

Trupa Akcent a lansat de curând o nouă piesă, de această dată împreună cu Ronnie Bassroller, un DJ şi producător indian. În videoclipul melodiei, care se numește “Every time” (Turn my life around), apare şi piteşteanul Armand Alexandru Anca. Armand a câştigat fără probleme castingul, fiind pentru prima dată când fotomodelul este personaj într-un videoclip muzical.

Citiți și: BALUL BOBOCILOR LA „ARMAND CĂLINESCU” ȘI „ODOBESCU”

“M-am bucurat ca pentru orice job. Nu am avut emoţii, aşteptam doar să îmi fac treaba. Sunt mândru de ce a ieşit. Chiar îmi place! Am fost cu o echipă de profesionişti. Nu am avut deloc probleme, fiecare ştia ce are de făcut, a fost totul bine organizat.”, declară Armand. Puteți vedea aici videoclipul, care a fost filmat în zona Lacul Morii din București: http://www.youtube.com/watch?v=zOxj77SQ5Ac.

Alte detalii despre Armand Alexandru Anca: http://epitesti.ro/caleidoscop/tv/un-pitestean-apare-reclama-mercador/. (Foto: Facebook Anca Armand Alexandru)

Citiți și: FATA PRIMARULUI ȘI-A LANSAT UN NOU VIDEOCLIP

[555x222px]KV_WinterSale_epitesti

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

NOR EXPRES 570×90