New Profesional Consult 930 x 122

Smiley_mic_3

Poze cu Smiley din copilărie

 

Smiley_mic_2

Smiley_mic_1

Site-ul postului de televiziune Pro TV a publicat azi, în premieră, câteva poze cu Smiley pe vremea când era copil. Cântăreţul piteştean, care în aceste zile poate fi votat pentru premiile MTV European Music Awards de la Belfast, premii la care a fost nominalizat pentru a treia oară consecutiv, apare în respectivele fotografii cântând la chitară sau în faţa bradului de Crăciun. Smiley va sta pe scena EMA alături de Lady Gaga, Red Hot Chilli Peppers sau Bruno Mars şi va fi prezentat de vedeta adolescenţilor, Selena Gomez.

Smiley este unul dintre juraţii de la cel mai de succes show tv la ora actuală, „Vocea României”. Pentru a-l promova, postul de televiziune Pro TV a prezentat azi câteva poze inedite din copilăria cântăreţului piteştean. În ele se remarcă faptul că Smiley avea o aplecare spre latura artistică încă de la vârsta de 8-9 ani, atunci când cânta la chitară sub ochii părinţilor şi a prietenilor.

Fanii lui Smiley mai au la dispoziţie o zi pentru a-l vota la premiile MTV European Music Awards, ce vor avea loc la Belfast pe 6 noiembrie în acest an. Piteşteanul este nominalizat pentru a treia oară consecutiv şi se va lupta la categoria „Best Romanian Act” cu Alexandra Stan, Puya, Fly Project şi Guess Who! Show-ul se anunţă a fi unul grandios, întrucât vor exista reprezentaţii Live ale vedetelor internaţionale Lady Gaga, Katy Perry, Adele, Bruno Mars sau Red Hot Chilli Peppers, iar spectacolul va fi prezentat de Selena Gomez, cântăreaţă şi actriţă în filme pentru adolescenţi.

555×222 grota rece

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 CAPRA 3