930×122 CAPRA 5

    Am premiat câștigătorii concursului „O invitație dublă la concertul lui Ștefan Bănică”!

    Câștigătorii concursului organizat pe pagina de Facebook ePitesti.ro în parteneriat cu www.vandbilete.ro și VIP ROOM au intrat în posesia premiului.

    Linica Păunescu, Ionela Calotă, Ana Maria Vasilescu și Steluța Soare au primit din partea noastră câte o invitație dublă la concertul de mâine, 16 noiembrie, al lui Ștefan Bănică. Amintim că spectacolul va avea loc la Casa de Cultură a Sindicatelor din Pitești, cu începere de la ora 19:30.

    „Mulţumesc din suflet, mi-aţi făcut un mare dar! Ca pensionară, nu aveam posibilitatea să merg la un regal al lui Ştefan. Întâmplător am dat peste acest site, dar văd că aveţi informaţii calde din ţară şi din oraşul nostru şi-am să vă urmăresc zilnic!”, ne-a declarat încântată Linica Păunescu, una dintre câștigătoarele concursului. „O veste minunată! Nu am fost niciodată la un concert de-al lui, deși îmi place foarte mult ca artist. Face un show care merită văzut măcar o dată în viață!”, ne-a spus, la rândul ei, Ana Maria Vasilescu.

    NOR CURIER 555×222

    Comentarii

    Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

    570 X 90 POSADA 3