EcoMoto 930×122

    Balul_Operei_din_Viena_1_c70e7c3101

    Primul bal fără Holender la Viena

    Cel mai mediatizat bal european, balul Operei din Viena, are loc astăzi, pentru prima oară sub conducerea noului director al Operei de Stat din capitala Austriei, Dominique Mayer.

     

    Tot o premieră este faptul că pentru prima oară în istoria evenimentului, celebra Orchestră Filarmonică din Viena va în deschidere. Un alt star al muzicii clasice care va evolua în deschiderea balului este mezzo-soprana letonă Elina Garanca.

     

    Un bilet de intrare la Balul Operei costă 230 euro, iar pentru o lojă invitaţii au plătit între 8.500 şi 17.000 euro, dar vor fi trataţi regeşte: make-up artiştii vor sta la dispoziţia celor care vor dori să-şi împrospăteze machiajul, invitaţii care vor întâmpina probleme cu ţinuta vestimentară se vor putea bucura de serviciile croitorilor puşi la dispoziţia lor, iar într-un studio foto vor putea fi imortalizate momente de neuitat din timpul evenimentului.

    New Profesional Consult-555×222

    Comentarii

    Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

    NOR EXPRES 570×90