New Profesional Consult 930 x 122

    Reprezentantul Guvernului, entuziasmat: „Ștefan Bănică e uluitor! N-ai zice că se-apropie de 50 de ani!”

    Concertul pe care Ștefan Bănică l-a susținut acum o săptămână la Casa de Cultură a Sindicatelor din Pitești i-a entuziasmat pe sutele de spectatori.

    După cum v-am informat la timpul respectiv, în sală s-a aflat și cel mai important reprezentant în Argeș al Guvernului. Alături de soția lui, prefectul județului, Cristian Soare, a aplaudat prestația lui Ștefan Bănică.

    Chiar și la câteva zile după concert, la rece, Soare a rămas la fel de entuziasmat ca la concert. „Ștefan Bănică e uluitor! N-ai zice că se-apropie de 50 de ani! Are o condiție fizică excelentă și arată foarte tânăr! Am fost și la un concert al lui Horia Brenciu. Mi-a plăcut și Brenciu, dar Ștefan Bănică e mai bun!”, spune prefectul de Argeș pentru ePitești, partener media al concertului pe care Bănică l-a susținut pe 16 noiembrie la Casa de Cultură a Sindicatelor.

    Pentru cei care nu știu precizăm că Ștefan Bănică are 46 de ani.

     

    New Profesional Consult-555×222

    Comentarii

    Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

    570 X 90 CAPRA 3