Donaris 930 x 122

filarmonica1

Reprogramare de spectacol la Filarmonică!

Filarmonica Piteşti a reprogramat spectacolul extraordinar „With love, forever!”, spectacol care ar fi trebuit să aibă loc pe 8 martie, la Casa de Cultură a Sindicatelor. Din motive obiective, spectacolul a fost reprogramat pentru ultima săptămână a lunii aprilie, după revenirea în ţară a tenorului Bogdan Mihai.

Amintim că spectacolul prezintă pagini celebre din musicaluri și filme.

În spectacol își dau concursul soliştii Claudia Măru Hanghiuc (prim-solistă a Teatrului Naţional de Operetă „Ion Dacian” din Bucureşti, originară din Piteşti), Adina Sima (din Pitești, colaboratoare permanentă a Teatrului Naţional de Operetă „Ion Dacian”, fost artist liric la Filarmonica Piteşti), Alexandra Crăescu (cea care a primit premiul de excelenţă pentru musicalul „Rebecca” la Teatrul de Operetă, musical în care interpretează rolul principal), Doina Antohi (actriţă, regizor și profesor de actorie), Victor Bucur (celebru pentru rolul din „Rebecca”) şi tânărul solist Andrei Tomescu, iar invitat special este tenorul Bogdan Mihai.

New Profesional Consult-555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

New Profesional Consult 570×90