930×122 CAPRA 5

alexandru george iancu

S-A FILMAT PITEȘTI UNDERGROUND HEROES! URMĂREȘTE VIDEO!

Alexandru George Iancu, elev la Colegiul Național Liceal „Zinca Golescu”, a dus la bun sfârșit proiectul „Pitești Underground Heroes”. Nu singur, ci ajutat de prietenul său Andrei Iedi. La videoclip s-a lucrat o săptămână, fiind implicați 12 tineri.

Citiți și: PITEȘTEANCA DIANA VLĂSCEANU APARE ÎN ULTIMUL VIDEOCLIP MATTYAS

„Am filmat în jur de 5 ore. Locul de start l-a reprezentat parcarea de la fostul Bowling. După aceea am mers în micul skatepark, iar apoi băieţii au venit cu ideea să filmăm și la rampele şi pasajul pietonal subteran de la Magnolia. Este începutul unui vis, un vis care va avea mult mai multe episoade. Sunt fericit pentru băieţii care au participat. Am făcut treabă bună pentru Piteşti! Vor urma foarte multe clipuri ”time-lapse”, cu principalele zone din oraș. Spre primăvara-vara anului viitor ne vom reîntâlni pentru partea a doua. Deja am vorbit în acest sens cu freerunner-ul Evy şi cu Iedi pentru a scoate încă o producţie, chiar ceva mai mare decât aceasta.”, declară Alexandru pentru ePitești.

În vârstă de 16 ani, Alexandru George Iancu este pasionat de fotografie.

Citiți și: UN ELEV DE LA „ZINCA” SPUNE POVEȘTI DE OAMENI

555×222 grota rece

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 CAPRA 3