New Profesional Consult 930 x 122

    Se reunește trupa Simplu? Vezi ce spun artiștii!

    Fanii prezenţi la petrecerea Kiss FM de joi seară au fost surprinşi şi încântaţi să-i vadă împreună pe artiştii de la trupa Simplu.

    Se pare că piteștenii nu au uitat de începuturi şi din când în când revin la vechea formulă, oferindu-le un spectacol de senzaţie celor care încă mai speră la o reunire. Aceştia și-au adus aminte de momentele în care formau o trupă și au cântat împreună hitul „Oficial îmi merge bine“. „Noi suntem împreună oricum. A fost un moment frumos. Ne-am simţit bine şi ne-a bucurat reacţia publicului”, a declarat Smiley pentru Kiss FM.

    Chiar dacă fiecare component al trupei are propria lui carieră, ei se susțin și se ajută în continuare. De curând au filmat împreună primul videoclip al lui Piticu’ la piesa „Ale cui?”. „Avem un proiect împreună. Într-un an şi jumătate pregătim nişte lucruri interesante”, a dezvăluit Smiley. (Foto: Dorin Constanda)

    New Profesional Consult-555×222

    Comentarii

    Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

    570 X 90 POSADA 3