New Profesional Consult 930 x 122

    smiley1

    Smiley are cele mai multe nominalizări la RMA

    Piteşteanul Smiley este cel mai nominalizat artist român la Romanian Music Awards, ceremonie care se va desfăşura în seara de 16 septembrie, în Piaţa Sfatului din Braşov. Smiley concurează pentru categoriile „Cel mai bun artist”, unde unul dintre concurenţi îi va fi colegul său de la Simplu, CRBL, „Cel mai bun cântec”, (cu Love Is For Free), „Cel mai bun album”, (cu Plec pe Marte), „Cel mai bun interpret Pop” (cu Dream Girl), „Cel mai bun videoclip” (cu Dream Girl), „Cel mai bun concert LIVE” şi „Cel mai frumos site” (http://www.smileyonline.ro). Astfel, Smiley are ocazia de a deveni artistul anului 2011 în România, dacă ţinem cont că el mai este nominalizat şi la Best Romanian Act din cadrul premiilor MTV.

    Gala premiilor muzicale româneşti a ajuns la a IX-a ediţie. Spectacolul grandios va fi prezentat de Cosmina Păsărin şi Puya şi va fi transmis în direct de postul de televiziune Music Channel, care va retransmite în alte 13 ţări!

    Pentru a-l putea ajuta să câştige cât mai multe premii, puteţi încă să-l votaţi online pe adresa oficială a evenimentului,http://rma.1music.ro. La ora actuală, Smiley este implicat în proiectul „Vocea României”, de la ProTV, dar va reveni în toamnă şi cu cel mai mare show de televiziune organizat vreodată în România, „Românii au talent”.

    Eco moto 555×222

    Comentarii

    Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

    EcoMoto 570×90