NOR CURIER 930X122

    Smiley se întoarce “Acasă”, dar nu în Pitești!

    Artistul, originar din Pitești, a filmat cel mai nou videoclip la piesa care dă și numele albumului, „Acasă”.

    În numai 4 zile de când a fost postat pe YouTube, clipul a adunat aproape 1 milion de vizualizări. „Sunați-vă prietenii și rudele să facem 1.000.000 de vizualizări!”, scrie un fan. „Hai până diseară să facem 1.000.000!”, spune un altul. Smiley a fost încurajat de fanii săi și pe Facebook, lăsându-i acestuia comentarii elogioase și distribuind melodia. „M-am bucurat ca un copil să citesc atâtea comentarii frumoase și să descopăr sute de mii de oameni curioși să vadă acest videoclip. Am avut o zi frumoasă și vă mulțumesc pentru asta! Vă mulțumesc și că ați dat share pe paginile voastre, că nu ați uitat cât de valoroase sunt lucrurile simple!”, scrie artistul pe pagina sa de Facebook.

    „Albumul acesta l-am creat zâmbind. Așa îmi place să fac muzică și, în general, așa îmi place să trăiesc. «Acasă» nu este un simplu album, ci este o dezlănțuire creativă pentru mine. 17 povești muzicale care stârnesc trăiri nenumărate, de la bucurie pură la senzația de libertate, până la nostalgie sau dor. Sper ca acesta să fie un album pe care îl veți asculta cu plăcere nu numai acum, peste o lună sau un an, ci și peste zece ani. Îmi doresc ca și atunci să îl ascultați și să îl simțiți la fel de optimist, la fel de emoționant și de bogat în trăiri și semnificații”, scrie Smiley pe site-ul său www.smileyonline.ro.

    Lansarea oficială a albumului „Acasă” va avea loc pe 21 noiembrie, împreună cu Gazeta Sporturilor. Până atunci, intrați pe http://youtu.be/bORzlBW5QFU pentru a vedea cel mai nou videoclip semnat de Smiley și echipa HaHaHa Production!

    New Profesional Consult-555×222

    Comentarii

    Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

    NOR EXPRES 570×90