930 x122 grota rece

    U2

    Sorin Oprescu promite din nou ca aduce U2 la Bucuresti

    Argesenii care sunt fani ai formatiei U2 au motive sa se bucure. Cica la „doi pasi” distanta de ei, mai precis la Bucuresti, ar urma sa aiba loc un concert al celebrilor irlandezi, cu ocazia inaugurarii National Arena (fostul stadion Lia Manoliu a fost daramat si in locul sau a fost construit un stadion modern). Nu este insa pentru prima data cand Sorin Oprescu, primarul general al Capitalei, anunta venirea U2 la Bucuresti.

    Primarul general al Capitalei, Sorin Oprescu, se lauda ca mai sunt doar cateva detalii de pus la punct pentru ca irlandezii sa concerteze la toamna pe noul Stadion National. Anuntul a fost facut cu ocazia unei noi vizite de lucru pe santierul stadionului care a intrat in faza finisajelor.

    Mai intai, edilul a spus ca evenimentul se va produce in septembrie. Apoi a revenit asupra afirmatiei, spunand ca inaugurarea si, implicit venirea U2 la Bucuresti, ar urma sa aiba loc in octombrie.

    EvZ a gasit insa persoane care il contrazic pe Oprescu si sustin ca evenimentul U2 la Bucuresti e o utopie. Functionari din primarie au spus ca daca nu va fi U2, atunci va fi “un band dintre cele mai bune cinci-sase trupe ale lumii”.
    U2 isi va termina turneul de vara in America de Nord, iar Oprescu sustine ca irlandezii ar urma sa ajunga in Romania din Tunisia. Oprescu s-a declarat dispus sa faca si un pod aerian pe care sa circule cele “120 de masini cu echipamente” fara de care concertul n-ar avea scena. 

    Ramane de vazut daca Bono si colegii sai de la U2 vor ajunge sau nu in Romania. Pentru toti fanii trupei ar fi insa un real castig si, probabil, si pentru Sorin Oprescu, mai ales ca la anul sunt alegeri si orice vot conteaza…

    NOR CURIER 555×222

    Comentarii

    Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

    570 X 90 POSADA 3