New Profesional Consult 930 x 122

    3_februarie_2011

    Spectacol cu solisti unguri la Filarmonica

    Filarmonica Pitesti continua seria spectacolelor de exceptie. De aceasta data, chiar la debutul lunii februarie 2011 este pregatit un spectacol inedit sustinut de doi solisti celebri din Ungaria. Spectacolul este programat sa inceapa joi, 3 februarie 2011, la ora 19.00.

    Conform directorului Filarmonicii din Pitesti, Jean Dumitrascu, joi, 3 februarie, de la ora 19.00, la Casa de Cultura a Sindicatelor Pitesti, Filarmonica Pitesti organizeaza un recital cameral sustinut de doi solisti celebri din Ungaria. Este vorba de Antal Szalai (vioara) si Jozsef Balog (pian).

    In program, Béla Bartók: Sonata pentru vioara in mi minor, op. post., George Enescu – Sonata pentru vioara si pian nr. 2 op. 6, B.  Bartók – 6 cântece maghiare pentru vioara si pian si G. Enescu – Sonata pentru vioara si pian nr. 3 op. 25.

    Abonamentele pentru anul in curs la Filarmonica sunt de ordinul sutelor, asa incat nu ne indoim ca sala Casei de Cultura a Sindicatelor din Pitesti va fi, ca de obicei, plina la acest spectacol.

    Municipalitatea pregateste in acest an si licitatia pentru realizarea unui nou sediu pentru Filarmonica, astfel incat spectacolele sale sa se bucure de cele mai bune conditii. Cu ajutorul unor fonduri europene, cinema Bucuresti va fi transformat in sala de spectacole pentru Filarmonica. Cinema Bucuresti va fi transformat intr-un centru cultural multifunctional din care nu vor lispi salile de repetitii si o sala pentru spectacole de cinema 3D.

    [555x222px]KV_WinterSale_epitesti

    Comentarii

    Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

    New Profesional Consult 570×90