EcoMoto 930×122

    Paul_Luculescu

    Spectacol inedit de percutie

    Premiera absoluta la Casa de Cultura a Sindicatelor in organizarea Filarmonicii Pitesti! Este vorba de un spectacol inedit de percutie „Feel dthe Rhythm” care va avea si premii…pe masura. Premiile sunt rezervate pentru cinci spectatori care isi vor putea incerca talentul de percutionisti.

    La spectacolul inedit de percutie ,,Feel the rhythm’’ de la Casa de Cultura a Sindicatelor, cel mai bun spectator – intepret va primi drept premiu o…djema africana! Au sansa sa isi incerce talentul doar cinci spectatori care vor fi invitati pe scena.

    Joi, 20 ianuarie, de la ora 19.00, la Casa de Cultura a Sindicatelor Pitesti, Filarmonica Pitesti organizeaza un spectacol in premiera absoluta in România, sustinut de Paul Luculescu Band, in regia lui Felix Crainicu.

    Paul Luculescu este sef partida percutie la Filarmonica Pitesti, lui alaturându-i-se Alex Sturzu, Marian Micu si Bogdan Andrei. Dar si cinci spectatori invitati pe scena sa ,,simta ritmul’’, sa-l sustina la unul dintre instrumentele de percutie.

    Clasice ori improvizate (tuburi, diverse cutii etc), ideea fiind aceea ca totul este muzica si ritm. Spectacolul va fi completat de miscarea scenica a percutionistilor, de jocul de lumini si de interactiunea cu publicul. De altfel, cel mai bun spectator-interpret va primi ca premiu din partea band-ului o djemba africana.

    In program, piese de Steve Reich – Clapping music, Hans Brodmann – Greetings to Hermann, dar majoritatea vor fi cele compuse de Paul Luculescu insusi, precum Kitchen, Paper bags, Musical pipes, Brooms, Drums.

    555 X 222 POSADA 2

    Comentarii

    Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

    570 X 90 POSADA 3