930×122 CAPRA 5

Ștefan Bănică a făcut spectacol în Pitești! VEZI GALERIE FOTO!

Sute de piteșteni s-au simțit excepțional aseară pe muzica lui Ștefan Bănică. Timp de aproape două ore, cele mai cunoscute piese, dar și cele mai recente cântece ale artistului s-au auzit live la Casa de Cultură a Sindicatelor. După cum v-am promis, revenim cu detalii și cu noi poze de la concertul al cărui partener media a fost ePitești.

„Văd în sală copii, tineri, părinți și bunici. Nu există bucurie și onoare mai mare pentru un artist decât să vadă că are un public de toate vârstele care îi ascultă piesele”, a spus de pe scenă, emoționat, Ștefan Bănică. Fanii care au așteptat cu nerăbdare revederea, mereu surprinzătoare și emoționantă, cu artistul, au avut parte și de această dată de un show excepțional. Împreună cu trupa sa, „Rock’n’Roll Band”, și grupul „The 50’s”, Bănică a cântat hituri binecunoscute, dar și piese de pe albumul „Altceva”, de pe care artistul a lansat până în prezent nu mai puțin de patru single-uri: „Nu e prea târziu”, „Ce e dragostea?”, „Noaptea de Crăciun” și, cel mai recent, „Alerg printre stele”, care dă și titlul turneului din acest an, turneu care a inclus și Piteștiul.

Dacă la început spectatorii au fost mai rezervați, nu la mult timp după debutul concertului show-ul impresionant de muzică, dans, sunet și lumini a ridicat sala în picioare. Toți cei prezenți au cântat, au dansat și au aplaudat. „Românii sunt ca un motor Diesel. Se încălzesc mai greu”, a glumit artistul.

Ca o surpriză pregătită publicului, Ștefan Bănică a adus cu el în Pitești cel mai recent album al său, „Love songs live acoustic”, album care a putut fi cumpărat de către cei interesați. „<<Love songs live acoustic>> este cel mai nou album și este înregistrat din concertele pe care le susținem de 3 ani încoace în luna martie cu prilejul zilei femeii. Este un prilej ca să cânt într-o variantă caldă cele mai frumoase cântece din repertoriul meu“, a spus Bănică.

La cererea publicului, care i-a strigat numele, artistul a bisat. La întoarcerea pe scenă, a ales să poarte un tricou negru pe care era imprimat numele Piteștiului, gest care i-a adus ropote de aplauze și recunoștința fanilor săi de aici. În ultimele minute ale concertului, Ștefan Bănică i-a rugat pe toți cei prezenți să posteze fotografiile pe care le-au făcut în timpul show-ului și mesajele lor pe pagina sa de Facebook. Îndemnul lui nu a rămas fără ecou. La scurt timp după încheierea spectacolului, fanii au început să posteze fotografii, filmulețe și mesaje de mulțumire. Un artist complet, un concert extraordinar și o atmosferă incendiară, de toate acestea au avut parte aseară sutele de piteșteni care au fost prezenți la spectacolul lui Ștefan Bănică!

Kaia 555×222
New Profesional Consult 570×90