930 pe 122 COSTACHE

muzica

ŞTEFANIA VOROVENCI, PE SCENĂ CU RENUMIŢI INTERPREŢI DE MUZICĂ POPULARĂ

Ştefania Vorovenci, tânăra din Mioveni talentată, perseverentă şi ambiţioasă care ne-a uimit cu numeroasele premii obţinute în urma participării sale la diverse concursuri, va urca pe data de 7 martie pe aceeaşi scenă cu Constantin Enceanu, Maria Ionescu Căpitănescu, Mâțu Stoian, Georgeta Chițoran, ansamblul „Plai de Dor” al Centrului Cultural și taraful „Iancu Jianu”.

Citiți și: Spectacole de excepție în centrul Piteștiului!

Ea va evolua în cadrul Festivalului Folcloric de la Mioveni, care se va desfăşura începând de la ora 18 în sala de spectacole a Centrului Cultural Educativ. Preţul unui bilet este de 30 de lei.

Amintim că Ştefania este elevă la Liceul Teoretic ,,Iulia Zamfirescu’’ din Mioveni şi că recent a avut onoarea de să se afle în juriul unui festival organizat de Belle Arti în Bucureşti. (Foto: Facebook Ştefania Vorovenci)

Citiți și: Trupă renumită, spectacol-surpriză la Pitești!

Donaris 555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

Donaris 570×90