Donaris 930 x 122

arsinel

Stela Popescu vine în Piteşti. Fără Arşinel!

Stela Popescu va fi prezentă în Piteşti săptămâna viitoare la o manifestare inedită pentru orașul nostru. Nu va fi însoţită, însă, de partenerul ei de scenă de o viaţă, Alexandru Arşinel, ci de alţi artişti la fel de cunoscuţi.

Citiți și: “POPEASCA”, LA CINEMA „BUCUREȘTI”. FILM CU ȘI DESPRE STELA POPESCU

În perioada 4-5 decembrie la Teatrul „Alexandru Davila” se va desfășura prima ediţie a festivalului-concurs „Vasile Veselovski”, organizat de Şcoala Populară de Arte şi Meserii. Au fost selectaţi deja 10 concurenţi din Piteşti, Bucureşti, Constanţa, Alba Iulia, Cluj şi Ploieşti, care au intrat în cursă pentru marele premiu, ei urmând să interpreteze piese ale compozitorului Vasile Veselovski.

Pe 5 decembrie vor avea loc şi recitaluri extraordinare, de la ora 19. Vor urca pe scena de la „Davila” Stela Popescu (Alexandru Arşinel are probleme de sănătate), Corina Chiriac, Angela Similea, Horia Moculescu, Adrian Daminescu, Marius Bălan şi Adina Badea.

Citiți și: A MURIT STELA POPESCU

NOR CURIER 555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

EcoMoto 570×90