930 x122 grota rece

amelia stanica

STUDENTĂ LA UNIVERSITATEA PITEȘTI, PASIONATĂ DE VIOARĂ

Amelia Stănică, studentă în primul an la Facultatea de Mecanică şi Tehnologie, specializarea Inginerie şi Management, a Universităţii Piteşti, este pasionată de vioară.

Citiți și: Eveniment dramatic lângă Ramada, Pitești!

„Am făcut de prin clasa a II-a vioară şi pian și doi ani canto. M-am lăsat, însă, în timpul liceului. Regret că am luat pauza respectivă! M-am reapucat serios din toamnă și deja am şi câteva propuneri: m-au invitat nişte prieteni să cânt la diferite evenimente”, ne spune Amelia.

Nu va urma, însă, o carieră în muzică: “Merg pe inginerie, ca să îmi găsesc de lucru, iar vioara va rămâne un hobby”. Totuși, cei din jurul ei o încurajează să nu abandoneze vioara: „Colegele de la facultate mă încurajează, toată lumea e încântată. Acum iau lecţii din nou şi exersez şi acasă. Vioara o am de la domnul profesor. E mândru că am prins repede tainele acestui instrument minunat”.

Citiți și: Un piteștean de 18 ani a vrut să impresioneze cu orice preț

555 X 222 POSADA 2

Comentarii

5 comentarii

  • ursu' spune:

    Respect Raisa Nicoleta pentru promovarea tinerelor talente….Amelia este o fata deosebita si sunt convins ca va deveni un nume sonor in muzica argeseana datorita talentului, ambitiei si nu in ultimul rand sprijinului parintilor si al distinsului ei profesor. Felicitari si mult succes!

  • mada spune:

    wow…faptul ca este pasionata de vioara este asa important? sunt altii foarte talentati la Liceul de Arta si nu ii vad in vreun articol…

  • Irina Gheorghe spune:

    Bravoo colega noastra Amelia!!! Prietenele tale te sustin!!!! :* :* Stim ca poti 😉

  • adrian spune:

    Sunt copii care nu-si permit lectii,care muncesc singuri,au talent,dar nu scrie nimeni despre ei.Ce este asa deosebit in ceea ce face aceasta domnisoara? Ar trebui sa-i promovati pe cei care merita cu adevarat,care lupta pt visul lor.

  • wiwi spune:

    Talent auzi la ea,ce talent ai fato ca sunt alti mult mai talentati si nu se afiseaza tu ai reusit sa canti un catec la vioara si gata…ai zis au mama cine sunt gata. sa ma afisez repede…

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

New Profesional Consult 570×90