930×122 CAPRA 5

gheorghe zamfir

SURORILE GHIȚĂ, APLAUDATE DE MAESTRUL GHEORGHE ZAMFIR

De curând, regele naiului, Gheorghe Zamfir, a împlinit 73 de ani. Maestrul a dat o petrecere de pomină în Găești, orașul său natal din județul Dâmbovița, iar printre invitați s-au numărat instrumentiști și interpreți de muzică populară cunoscuți și îndrăgiți de marele public.

Citiți și: UN ROMÂN CELEBRU VINE ÎN PITEȘTI

După cum v-am informat la timpul respectiv, la eveniment au participat și surorile Cristina și Daniela Ghiţă, din Pitești. ,,Au mai fost persoane care au cântat, însă noi am făcut deliciul publicului. Am interpretat un program de folclor autentic, iar celebrul naist, care este, totodată, şi profesorul surorii mele, a fost foarte entuziasmat. Ne-a felicitat şi ne-a spus că am avansat foarte mult şi că se mândreşte că lasă folclorul pe mâini bune. Când am auzit aceste cuvinte atât eu, cât şi sora mea nu ne mai încăpeam în piele de fericire şi emoţie!’’, ne spune Cristina Ghiță.

Cristina este studentă la Facultatea de Drept a Universităţii din Piteşti şi deținătoare a titlului de Miss Boboc. (Foto: Facebook Kristina Ghita)

Citiți și: STUDENTĂ LA POLITEHNICĂ, SOLISTĂ DE MUZICĂ POPULARĂ

555×222 grota rece

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

NOR EXPRES 570×90