930 x122 grota rece

Pitesti

SURORILE GHIȚĂ VOR SĂ SE LANSEZE ÎN INDUSTRIA MUZICALĂ

Vă mai aduceţi aminte de Cristina Ghiţă, frumoasa studentă în vârstă de 23 de ani de la Drept care a câştigat titlul de Miss boboc Universitatea Piteşti și care cântă la vioară?

Citiți și: Tot ce e mai frumos în lume este la SIMFONIE!

Cristina, sora ei și un coleg alcătuiau trupa Star. Vestea este că formația nu mai există. ,,Trupa Star s-a desfiinţat. În prezent cânt alături de sora mea, Daniela Ghiţă. Probabil vom aborda mai mult genul comercial. Renunţăm la cântatul la nunţi. Urmează nişte colaborări, iar cu puţin noroc poate chiar vom merge mai sus, adică să facem un duet cu care să ne lansăm în industria muzicală‘’, anunță Cristina.

Cele două surori au deja programate pentru acest an concerte în două țări străine: la vară vor cânta în Bulgaria, iar iarna viitoare, în Dubai. (Foto: Facebook Kristina Ghiţă)

Citiți și: Toată lumea o căuta pe Armina-Maria. Iar ea plecase la iubit!

Eco moto 555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 CAPRA 3