930 x122 grota rece

antract

TEATRUL „DAVILA”, NAȘUL TRUPEI ROCK ANTRACT

Cunoscuta trupă rock Antract a aniversat aseară printr-un concert (intitulat „Amintiri din viitor)” în Râmnicu Vâlcea 30 de ani de la înființarea sa.

Citiți și: Festivalul de teatru de studio, la final

Puțini știu că între trupa vâlceană și teatrul „Alexandru Davila” din Pitești există o legătură importantă. Cu ani în urmă teatrul piteștean edita o revistă care se distribuia și la instituții din Capitală, inclusiv la Radiodifuziunea Română. Ei bine, numele revistei era… „Antract”. „Pe copertă scria mare Antract și erau cele două măști, una care râde și una care plânge. Mi-a plăcut numele și de atunci ne numim Antract”, declară pentru ePitești Bobiță Cătușanu, unul dintre membrii fondatori ai trupei.

„Ori de câte ori venim în Pitești îmi amintesc cu drag de unde a pornit totul”, adaugă Bobiță Cătușanu. (Foto: Afiș concert aniversar Antract)

Citiți și: Accident deosebit de grav pe cel mai pericolos drum posibil! Persoane încarcerate!

555×222 grota rece

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 POSADA 3