EcoMoto 930×122

FILARMONICA_FERNANDO_MIHALACHE_ACORDEONIST

Veniți să-l ascultați pe Fernando!

Filarmonica Piteşti organizează pe 14 martie, de la ora 19, la Casa de Cultură a Sindicatelor, un recital cameral inedit susţinut de flautista Mihaela Anica şi acordeonistul Fernando Mihalache.

În program, lucrări de A. Holminov, J. S. Bach, C. Machado, V. Jianu, M. Legrand, I. Albinez, M. D. Pujol, O. Ivanova şi L. Anderson.

Mihaela Anica este un muzician cu activitate artistică remarcabilă în Austria, ţara sa de adopţie, dar şi în Franţa şi Germania. A câştigat numeroase premii şi burse de excelenţă în ţară şi în străinătate, participând la importante evenimente muzicale în România, Austria și Franţa. Urmare a profesionalismului de care a dat dovadă, în perioada 2008-2010, a făcut parte din ansamblul „Orchestre de Flutes Français”. A studiat alături de flautişti şi pedagogi de marcă, precum Ion Bogdan Ştefănescu, Barbara Gisler-Haase, Pierre-Yves Artaud, Karl-Heinz Schütz şi Rafael Leone.

Fernando Mihalache este unul dintre puţinii interpreţi ai acordeonului care au pătruns pe scenele de concert în producţii de spectacole muzicale, jazz şi camerale. A absolvit toate studiile muzicale (facultate, masterat și doctorat) la Universitatea Naţională de Muzică Bucureşti. Profesor preparator la aceeaşi universitate, a colaborat cu Teatrul Naţional şi Opereta Naţională Bucureşti. Abordând genuri şi stiluri muzicale diverse, a participat la festivaluri de marcă pe scenele ţării. A cântat în deschiderea Festivalului Internaţional de Jazz din Capitală şi, la invitaţia Consulatului Norvegiei la Bucureşti, ca pianist, într-un spectacol de muzică norvegiană. Este artist polivalent, interpretând şi la nai, keyboard şi pian. Împreună cu vibrafonistul Alexandru Anastasiu, a pus bazele proiectului de vibrafon şi nai „Accord Vibes”, unic în România.

555 X 222 CAPRA

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 POSADA 3