EcoMoto 930×122

american

Vine americanu’!

Joi, 5 decembrie., de la ora 19, Filarmonica Pitești va organiza la Casa de Cultură a Sindicatelor un concert simfonic Mendelssohn-Bartholdy.

Citiți și: Pitești. Accident grav, cu 2 mașini! Un copil a fost rănit

Orchestra simfonică a instituţiei, dirijorul Vlad Agachi şi pianistul american Alex Peh vor interpreta „Concert pentru pian şi orchestră nr. 1 în sol minor, op. 25” şi „Simfonia a III-a, Scoţiana” din repertoriul compozitorului german.

Pianistul american Alex Peh este profesor asistent de pian la Universitatea de Stat din New York. A avut recitaluri şi concerte pe întreg teritoriul Statelor Unite, implicându-se în diferite proiecte, de la clasic la contemporan.  În recitaluri a performat la Carnegie Weill Recital Hall, The Kennedy Center Millennium Stage şi Frank Lloyd Wright’s Unity Temple. A colaborat cu dansatori şi coregrafi, punând în lumină legătura dintre dans şi muzică. De asemenea, a susţinut cursuri de pian pentru tinerii pianişti.

Citiți și: Traseu nou Publitrans special pentru Argeș Mall

NOR CURIER 555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

EcoMoto 570×90