New Profesional Consult 930 x 122

emeric imre

VIOREL PIȚIGOI VA CÂNTA ALĂTURI DE EMERIC IMRE

Pe Viorel Piţigoi vi l-am prezentat zilele trecute. Este chitarist, vocalist şi compozitor. Unul de valoare. A cântat în trecut cu Valeriu Sterian și Cristian Pațurcă.

Citiți și: Pitești. Accident grav, cu 2 mașini! Un copil a fost rănit

În această seară îl puteţi asculta cântând într-un cunoscut pub din Pitești alături de un alt mare muzician, Emeric Imre. Imre este autorul unei piese de excepție ,,Nebun de alb’’, melodie care face parte din albumul cu acelaşi nume, album lansat în anul 2006. Viorel Piţigoi şi Emeric Imre sunt vechi prieteni. ,,Suntem vechi amici de pe vremea când am cântat cu Valeriu Sterian’’, spune Viorel.

Amintim că în prezent Viorel Piţigoi îi învață muzică pe copii la Casa de Cultură a Studenților din Pitești și cântă într-un pub din oraș, în fiecare vineri, de la ora 21. (Foto: Facebook Viorel Piţigoi)

Citiți și: Traseu nou Publitrans special pentru Argeș Mall

555×222 grota rece

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

NOR EXPRES 570×90