930×122 CAPRA 5

concert amanat

filarmonica_aniversare05

VISCOLUL ȘI ZĂPADA AMÂNĂ CONCERTUL EXTRAORDINAR DE LA FILARMONICĂ

Din cauza vremii nefavorabile (care nu permite deplasarea artiștilor din alte părți ale țării), Filarmonica Piteşti a amânat concertul simfonic extraordinar care urma să aibă loc pe 30 ianuarie. Concertul a fost reprogramat pentru data de 13 martie.

Citiți și: Un artist renumit revine la Pitești!

Din respect pentru publicul său, pe 30 ianuarie Filarmonica le propune, totuși, melomanilor un concert cameral susţinut de orchestra de cameră a instituţiei și de concertmaestru Mădălin Sandu. În program: valsuri, tangouri şi pagini muzicale celebre. Concertul va avea loc la Casa de Cultură a Sindicatelor, cu începere de la ora 19.

Amintim că spectacolul amânat pentru 13 martie urma să fie susținut de orchestra simfonică a instituţiei, de dirijorul Tiberiu Soare, clarinetistul Emil Vişenescu, oboistul Valentin Ghiță, fagotistul Ionuţ Mardare şi de cornistul Petrea Gâscă.

Citiți și: Cât mai ține episodul de iarnă

Eco moto 555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

NOR EXPRES 570×90