EcoMoto 930×122

1 mai

ÎN ACEASTĂ SEARĂ MUZICĂ ȘI DANS LA TEATRU

După cum v-am informat, în această seară la Teatrul „Alexandru Davila” din Pitești va avea loc un spectacol special pentru ziua de 1 mai, la care intrarea este liberă. Revenim cu detalii despre spectacolul programat să înceapă la ora 19. Mai exact, vă facem cunoscute numele soliștilor și ale ansamblurilor care vor evolua pe scenă.

Citiți și: Pitești. Vești bune de 1 Mai și Paște. Va fi deosebit!

Își vor da concursul soliștii secției de estradă Cristina Neacșu, Claudia Zamfir, Iulia Pupezescu, Costel Nica și Marius Bălan (foto), baletul și orchestra de estradă ale teatrului, orchestra de muzică populară „Doina Argeșului”, ansamblul de dansuri populare „Dorul” al Centrului Județean de Conservare și Promovare a Culturii Tradiționale și soliștii de muzică populară Iuliana Matei, Lucica Baciu-Vican, Nicolae Martin, Valentin Grigorescu și George Nedelea.

Spectacolul este organizat la inițiativa Consiliului Județean Argeș.

Citiți și: La Mamaia, ca-n Dubai. Cât costă o noapte, de 1 Mai, pe litoralul românesc

555 X 222 CAPRA

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

NOR EXPRES 570×90