930 x122 grota rece

deces

ADIO, MAESTRE! ACTORUL GEORGE GENTEA, CONDUS PE ULTIMUL DRUM!

George Gentea a fost un actor desăvârşit. 45 de ani din viață i-a dedicat teatrului. Comediantul, omul agreabil şi respectuos, aşa cum îl cunoştea toată lumea, a fost condus astăzi pe ultimul drum de familie și colegii săi de la teatrul piteștean „Alexandru Davila”.

Citiți și: Este doliu național! O mare personalitate a murit

„Este un moment foarte dramatic pentru noi! Secţia de estradă pierde un actor foarte bun, foarte mare, chiar la nivel republican! Ne doare acest lucru, ne-am înţeles foare bine cu George, am fost parteneri! Un profesionist în adevăratul sens al cuvântului! Nu cunosc să fi avut cu cineva vreo neînţelegere. Era un om paşnic, un om agreabil, respectuos, aşa cum trebuie să fie un artist. Ne pare foarte rău, ne doare dispariţia sa neaşteptată. Nu afişa vreo suferinţă, era în plină forţă, muncea, avea chiar gospodărie undeva la ţară, era încântat de ce putea să facă el acolo! Asta ne bucura şi pe noi. Este o mare pierdere pentru teatrul nostru, pentru oraşul nostru! Dumnezeu să îl odihnească!”, a spus Petrică Dumitrescu, coleg de scenă cu George Gentea.

Trupul neînsuflețit al actorului a fost depus în holul teatrului, acolo unde membri ai familiei sale, prieteni, colegii și piteșteni care l-au admirat i-au adus un ultim omagiu. Astăzi George Gentea a fost înmormântat în cimitirul „Sf. Gheorghe”. În semn de respect, piesa în care urma să joace actorul a fost scoasă din repertoriu, iar în această seară la „Alexandru Davila” nu va avea loc niciun spectacol. În vârstă de 71 de ani, actorul s-a stins din viaţă pe 20 februarie. A fost găsit în mașina sa, răpus de un infarct.

Citiți și: Dramă într-un județ vecin Argeșului! Un asistent medical de doar 30 de ani s-a stins fulgerător!

Eco moto 555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

EcoMoto 570×90