930×122 CAPRA 5

moliere

„AVARUL” LUI MOLIERE, PE SCENA CASEI SINDICATELOR

Spectacolul cu piesa „Avarul”, de Moliere, se va juca şi în Piteşti, pe scena Casei de Cultură a Sindicatelor, pe 15 decembrie. De la ora 19 spectatorii vor putea asista la o piesă de teatru în stil clasic. Aceasta dezvăluie moravurile unei familii burgheze, în centrul căreia se situează Harpagon, un personaj complex, stăpânit de o zgârcenie nemaipomenită şi de un egoism pe cât de odios, pe atât de ridicol.

Citiți și: Un spectacol de excepție: „Străini în noapte” cu Florin Piersic și Medeea Marinescu
„Pentru toţi cei care vor să vadă teatru clasic este un exemplu de teatru corect, curat, aşa cum a început el cândva. Nu sunt exhibiţii, nu sunt divagări de sensuri. E o piesă curată, fără schimbări şi inovaţii. E o plăcere să joci, e un text cu foarte multe intenţii moralizatoare, care folosesc şi zilelor noastre, mai puţin delicate şi mai interesate de conflicte minore.”, spune actriţa Cristina Deleanu. Preţul unui bilet este de 60 de lei în prima jumătate a sălii, respectiv de 30 de lei în a doua jumătate.
Din distribuţie fac parte actori cunoscuţi, dar şi tineri aflaţi la început de carieră: Tudorel Filimon, Eugen Cristea, Cristina Deleanu, Oana Gabriela Drăghici, Vasile Filipescu, Mariangela Coldea, Jean Lemne, Tomi Cristin, Florin Kevorkian, Anne-Marie Zaharia, Oana Duţu şi Daniel Niţoi. (Foto: www.opiniatimisoarei.ro)

 

555×222 grota rece

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

NOR EXPRES 570×90