EcoMoto 930×122

festival

A BĂTUT GONGUL! 6 ZILE DE FESTIVAL DE TEATRU ÎN PITEȘTI

Aseară a avut loc deschiderea oficială a celor două festivaluri care sunt găzduite până miercuri, 19 noiembrie, de Teatrul „Alexandru Davila” din Pitești. Este vorba de Festivalul Internaţional al Teatrului de Studio (ediţia a XVIII-a) şi Festivalul Balcanic al Teatrului de Studio (ediţia a V-a). Concurează 12 teatre din ţară şi din străinătate.

Citiți și: Pitești. Accident grav, cu 2 mașini! Un copil a fost rănit

La deschidere, în sala Studio, directorul teatrului „Davila”, Sevastian Tudor, a făcut un scurt istoric al celor două evenimente şi a prezentat membrii juriului edițiilor din acest an. Juriul este unul internaţional, format din Zoltan Schapira din Suedia, Dragan Jakovilevic din Serbia, Emil Boroghină, Coca Bloss şi Marilena Ţepuş, toți trei din România.

Prima piesă a fost prezentată de gazde: “Lozul cel mare” sau ”Prah”, spectacol regizat de Matei Varodi. Seara s-a încheiat cu proiecția unui film artistic recent lansat: „Kyra Kiralina”. Iulia Dumitru, actriță în film, originară din Piteşti, a fost în sală. Regalul teatral continuă şi astăzi.

Citiți și: Traseu nou Publitrans special pentru Argeș Mall

Eco moto 555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

EcoMoto 570×90