NOR CURIER 930X122

Ciao Bella de Antoaneta Zaharia

A doua piesă prezentată în cadrul Festivalului a fost Ciao Bella a fost scrisă de tânăra

alt
Ioana Flora

actriţă şi autoare Antoaneta Zaharia. Tot ea a pus în scenă spectacolul prin companiaFundaţia  Act of Art Godot Cafe Teatru. Ea este alcătuită din trei monologuri separate a unor femei.  Sunt în această piesă toate problemele feminismului românesc.

Moni, interpretată de Ioan Flora este tânăra mămică şi actriţă care are ocazia unui turneu la Paris.

Petra, interpretată de Cătălina Mustaţă este o altă actriţă plecată în Italia la o vârstă critică unde speră să se relanseze, dar rezultatul este compus doar din relaţii eşuate cu diverşi. Uitându-mă la interpretarea Cătălinei Mustaţă mă gândesc ce superbă Didina Mazu (D’ale Carnavalului) ar da cu ochii ei alunecoşi şi inima zburdalnică!

Ultima, dar nu cea din urmă este  Bianca o argentiniancă naturalizată în România care este şi actriţă şi care mai munceşte şi-ntr-o cofetărie din Bucureşti. Bianca este interpretată de Clara Flores Aguilera. această actriţă necunoscută mie m-a intrigat pentru că alături de interpretarea fără cusur rostirea acestei doamne era impecabilă în limba română. Am cercetat curios pe internet şi am aflat că s-a născut în Chile. Este probabil fiica unor emigranţi chilieni care au plecat din cauza dictaturii lui Pinochet şi a rămas aici, pentru că acestor imigranţi de orientare comunistă le-a ieşit rapid pe nas comunismul lui Ceauşescu. şi au plecat în zona capitalistă europeană.

alt
Cătălina Mustaţă
alt
Clara Flores Aguilera

Piesa a fost foarte alertă şi simpatică, dar s-a lungit nepermis şi a cam plictisit în final. Dar asta nu scade cu nimic calitatea inte

555 X 222 POSADA 2

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 POSADA 3