930×122 CAPRA 5

    dan-puric

    Dan Puric, un “Vis” ce se termină în aprilie

    După ce a fost prezentat în întreaga ţară, spectacolul lui Dan Puric, „VIS”, un one man show premiat internaţional, creat de un maestru al pantomimei şi al expresivităţii corporale, revine luni, 28 martie, la Palatul Naţional al Copiilor din Bucureşti.

     

    Spectacolul, situat între pantomimă, teatru-dans şi teatru-gest, a fost distins cu premiul special al Festivalului de Pantomimă de la St. Croix, în Elveţia (1992), şi cu un premiu special la Programul Chicago Artist International (1996).

     

    „Publicul din toata lumea a reacţionat neaşteptat de frumos în faţa acestei dovezi inedite de artă, astfel că bucureştenii mai au ocazia, pentru ultima dată în această stagiune, de a-l urmări pe maestrul inconfundabil al pantomimei”, spune Pepino Popescu, organizatorul spectacolului.

    Biletele pentru acest spectacol, având preţuri cuprinse între 80 şi 100 de lei, se găsesc în reţeaua Vreau Bilet, standurile din Unirea Shopping Center şi Carrefour Feeria, la Baneasa Shopping City, la Palatul Naţional al Copiilor şi online, pe www.vreaubilet.ro.

    Sursa: evz.ro

    [555x222px]KV_WinterSale_epitesti

    Comentarii

    Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

    NOR EXPRES 570×90