EcoMoto 930×122

    Horatiu_Malaele

    Dineu cu proști, amânat. Biletele cumpărate rămân valabile

    Spectacolul  Dineu cu proşti, care trebuia să se joace astăzi, 30 mai, de la ora 19.00, la Casa de Cultură a Sindicatelor, a fost amînat. Acest lucru se datorează faptului că actorul Horaţiu Mălăele a fost nevoit să plece de urgenţă în Canada.

    Piesa va fi pusă în scenă însă pe 13 iunie a.c.. Biletele cumpărate rămîn valabile, iar cei care nu au reușit încă să facă rost de unul, trebuie să știe că acestea sunt puse în continuare în vînzare la Casa Sindicatelor. Preţul variază de la 100 de lei în prima parte a sălii, 85 de lei în cea de-a doua parte şi 65 de lei în spatele sălii. Piesa este o comedie care durează o oră şi patruzeci de minute, fără pauză. Horaţiu Mălăele şi Şerban Ionescu sînt protagonişti ai spectacolului semnat de Francis Veber.

    Alături de ei de situaţiile care provoacă rîsul, de dialogurile explozive şi de mişcările comice, comediei nu-i lipseşte consistenţa psihologică. Dineul este organizat într-un grup de prieteni intelectuali, snobi şi sarcastici, dineu ai căror invitaţi candidează, fără să ştie, la titlul de prost perfect. La sfîrşitul unui astfel de dineu, autorul ne serveşte o lecţie de viaţă tratată cu rafinament şi cu subtilitate franţuzească: cine este, de fapt, prostul?

     

    Francis Veber este un cunoscut regizor, dramaturg şi scenarist francez, care a debutat cu comedii de genul farsă în anii ’70. A lucrat ca jurnalist, dedicîndu-se apoi scenariilor pentru comedii.

    [555x222px]KV_WinterSale_epitesti

    Comentarii

    Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

    New Profesional Consult 570×90