NOR CURIER 930X122

teatru_davila

“Don Juan” la teatrul Alexandru Davila

Teatrul Alexandru Davia din Pitesti si sectia sa pentru copii, Aschiuta, au pregatit o serie de spectacole interesante pentru saptamana 10 – 17 octombrie 2011. Programul cuprinde atat piese scrise de artisti locali, cat si nume mari ale dramaturgiei mondiale. Spectacolele se reiau dupa participarea din Serbia, cu piesa „BELVEDERE” de Ana Maria Bamberger, a colectivului teatrului „Alexandru Davila” din Pitesti. Iata care este programul:
– Joi, 13 octombrie, de la ora 18.00, la Curtea de Arges va fi prezentata piesa „INVESTITIA” de Sebastian Ungureanu, in regia lui Matei Varodi. In distributie: Vasile Pieca, Tudorita Popescu, Petre Dumitrescu si Dan Andrei.

– Sâmbata, 15 octombrie, de la ora 18.00, la sala mare a teatrului va avea loc spectacolul „LA REVISTA NU E CRIZA” de Dan Ioan Pantoiu si Daniel Militaru, in regia lui Emilian Cortea.

– Duminica, 16 octombrie, de la ora 18.00, se va pune in scena piesa “DON JUAN”, o adaptare dupa Moliere realizata de Bogdan Cioaba, in scenografia Cristinei Ciucu. Din distributie fac parte actorii Mirela Popescu, Dan Ivanesei, Mirela Dinu Popescu, Gabriel Gheorghe, Catalin Mirea, Lia Deaconu, Cornelia Niculescu, Marius Pieca, Ileana Zarnescu si Radu Coriolan.

Pentru fiecare reprezentatie din incinta teatrului pretul unui bilet este 10 lei. Elevii si studentii beneficiaza de o reducere de 50%, iar pensionarii pot intra gratuit, in limita locurilor ramase libere.

Teatrul pentru copii si tineret “Aschiuta” prezenta, la finalul acestei saptamani, doua piese care s-au jucat mereu cu sala plina, indiferent de câte ori au fost puse in scena. Astfel, sâmbata, 15 octombrie, copiii vor putea ajunge la „HOTARUL BASMELOR”, o piesa in regia lui Emilian Cortea si scenografia Mirunei Varodi, unde ii vor astepta actorii Iulia Tanase, Olga Podaru, Aura Floroiu, Cristina Muscalu, George Slatioreanu si Florin Draguta.

Duminica, 16 octombrie, din „JOBENUL MAGIC”, vor iesi Andreea Botescu, IuliaTanase, Olga Podaru, Cristina Muscalu, Aura Floroiu, Gabriela Rosu, George Slatioreanu, Florin Draguta, Remus Negosanu si Nicolae Banica, intr-o piesa a carei regie este semnata de Nicolae Banica, iar scenografia de Cristian Stan. Ambele spectacole vor incepe de la orele 11.30.

Pretul unui bilet este de 5 lei.

555 X 222 POSADA 2

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

EcoMoto 570×90