NOR CURIER 930X122

Deci_nu_mai_umbla_goala7

Faci “burtă de râs” la o comedie franţuzească pusă în scenă la Teatrul “Alexandru Davila”

La Teatrul „Alexandru” Davila din Piteşti veţi putea urmări zilele acestea trei piese care sunt dedicate de fiecare dată unui alt gen de public. O piesă clasică interpretată într-o alură modernă, o comedie franţuzească şi un spectacol de revistă cu actori, balerini şi solişti celebri.

„Bolnavul închipuit” – Se va juca joi, 10 octombrie, de la orele 15 şi 18, în Sala Mare a teatrului. Este un spectacol de Moliere, în regia lui Dan Tudor, o provocare pentru publicul piteştean, acesta fiind invitat să vadă o piesă clasică pusă în scenă într-o manieră modernă.

În rolul principal îl veţi regăsi pe Emilian Cortea, iar distribuţia este una bogată, cuprinzând alte nume grele ale scenei piteştene: Mirela Cioabă, Luminiţa Borta, Dan Ivănesei, Lia Deaconu, Cătă­lin Mirea, Florin Dumitru, Adrian Duţă, Petrişor Stan, Doina Aida Stan şi Mirela Popescu. Va fi o abordare modernă a piesei lui Moliere, în care sunt tratate comic fă­ţăr­nicia şi ipocrizia.

„Deci, nu te mai plimba goală” – Se va juca sâmbătă, 12 octombrie, de la ora 18. Este o comedie scrisă de G. Feydeau, iar din distribuţie fac parte Mirela Dinu Popescu, Florin Dumitru, Petre Dumitrescu, Dan Andrei şi Adrian Duţă.

Povestea este destul de scurtă şi de simplă: Un politician corupt din Paris e nemulţumit de faptul că soţia sa nu are o ţinută corespunzătoare faţă de diverşii invitaţi pe care îi primeşte în casa lui. Acesta îi atrage atenţia în nenumărate rânduri, însă soţia este destul de hotărâtă în a-şi menţine vestimentaţia sumară de faţă cu invitaţii. Desigur, în final, parlamentarul francez ajunge la concluzia că vestimentaţia nevestei sale va conduce la ruinarea carierei lui politice.

„Bărbatul sau matriarhatul” – Va fi pusă în scenă duminică, 13 octombrie, de la ora 18. Este un spectacol de revistă, în regia artistică a lui Dorin Oancea, iar din distribuţie fac parte actorii George Gentea, Mihai Nistor, Puiu Mărgescu, Gabriela Roşu şi Diana Nica.

La dilema din titlu răspund pe note muzicale şi în ritm de dans soliştii Robert Chelmuş, Claudia Zamfir, Marius Bălan, Iulia Pupezescu, Constantin Nica şi Cristina Neacşu şi balerinii Mihaela Vâncă, Ramona Titov, Andreea Dragnea, Mariana Voica, Mirela Dumitru, Andreea Dobrea, Cristina Nicoloiu, Daniel Maricescu, Mihai Dragnea, Valentin Dobriţă, Dragoş Ionescu şi Gheorghe Traian.

Eco moto 555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 CAPRA 3