930×122 CAPRA 5

teatru_davila

Final incins de saptamana la Teatru

Teatrul „Alexandru Davila” din Pitesti propune iubitorilor de arta mai multe spectacole la finalul saptamanii in curs (24 – 30 octombrie). Este vorba de trei spectacole de teatru, dar si un spectacol de…varietati pus in scena de George Diaconescu si Dan Dimitriu. Doua specole sunt programate sa inceapa la ora 18, iar unul la ora 11.

Iata care este programul Teatrului pitesteanului:
Vineri, 28 octombrie, de la ora 18.00, la sala Studio 125, piesa „Sus e cerul” de Marin Ionita, in regia si scenografia Luminitei Borta;

Sambata, 29 octombrie, de la ora 11.00, realizatorii George Diaconescu si Dan Dimitriu invita publicul sa vada diferentele dintre „Clasic si Modern”. „Daca secolul XX a ramas in istorie ca „secolul vitezei”, secolul XXI este „al poluarii”, mai ales fonice, pe care o simtim cel mai puternic. Mii de bolizi ai soselelor si sute de santiere ne agreseaza timpanele cu mii de decibeli. si totusi exista un taram al armoniei, al sunetelor ce vibreaza ca un balsam pentru suflet: muzica, cea care da omului posibilitatea de a comunica direct cu divinitatea. Veti asculta slagare clasice si moderne in interpretarea solistilor preferati, pe care nu o data i-ati aplaudat pe scena de la Davila”, se arata in prezentarea oficiala a Teatrului.

In aceeasi si, de la ora 18.00, tot la sala mare se va juca piesa „Investitia” de Sebastian Ungureanu, in regia lui Matei Varodi, „un spectacol cu haz, despre un subiect mai actual ca oricand”.

Duminica, 30 octombrie, de la ora 18.00 (ora de iarna), veti putea vedea piesa „Casatoria” de Gogol, in regia lui Matei Varodi si scenografia Mirunei Varodi.

Pentru fiecare reprezentatie din incinta teatrului pretul unui bilet este 10 lei. Elevii si studentii beneficiaza de o reducere de 50%, iar pensionarii pot intra gratuit, in limita locurilor ramase libere.

555 X 222 POSADA 2

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

New Profesional Consult 570×90