930×122 CAPRA 5

fuego.stire

Fuego, in spectacol la Teatrul Davila

Pentru perioada 30 iunie 2011 – 3 iulie 2011, Teatrul Alexandru Davila din Pitesti a pregatit un program dens de spectacole. Momentele cheie ale perioadei sunt un spectacol care il are in prim-plan de Paul Surugiu, cunoscut mai bine sub numele de scena de Fuego, si un spectacol cu clasica piesa “O scrisoare pierduta”, dar intr-un altfel de viziune scenica si regizorala.

Joi, 30 iunie, actorii Dan Ivanesei, Petrisor Stan, Radu Coriolan, Jean Roxin, Gabriel Gheorghe, Dan Andrei, Petrica Dumitrescu, Iulia Serban, Luminita Borta, Doina Aida Stan, Wilhelmina Cita, Cristina Caragea, Daniela Butusina si Daniela Marinache, alaturi de Fanfara Teatrului „Alexandru Davila” vor evolua in „PATRIOTICA ROMANA”, un spectacol realizat dupa piesa lui Mircea Stefanescu, in regia lui Dan Tudor si scenografia Mihaelei Dinu Pitigoi. Spectacolul va avea loc pe scena Casei de cultura din Mioveni, de la ora 18.00.

 Vineri, 1 iulie, de la ora 18.00, pitestenii sunt invitati la spectacolul „CE SEARA MINUNATA”, al carui protagonist principal este FUEGO. Despre colaborarea cu teatrul pitestean, Paul Surugiu scrie pe site-ul personal: „De la absolvirea facultatii sunt angajatul Teatrului „Alexandru Davila” din Pitesti, un teatru care, indiferent de obstacole, de crize, de desertaciune sau de absolut, mi-a creat cadrul sa merg mai departe, purtandu-mi cu credinta, demnitate si umilinta crezul, intelegand astfel ca arta e facuta pentru cei care se simt neimpliniti fara ea.”

 Sambata, 2 iulie, de la ora 18.00, in sala mare a teatrului se va juca piesa “TRENDY – AMANTELE TRAZNITE”, de Geo Iancu Calinescu.

 Duminica, 3 iulie, de la ora 18.00, se va pune in scena o colaborare inceputa in anul 2008 cu Asociatia “Cultura fara frontiere” din Suedia, in speta piesa „O SCRISOARE PIERDUTA”, regizata de Zoltan Schapira si coordonata de psihodesignerul Olivia Costea, presedintele asociatiei.

Pentru fiecare reprezentatie pe scena proprie, pretul unui bilet este 10 lei. Elevii si studentii beneficiaza de o reducere de 50%, iar pensionarii pot intra gratuit, in limita locurilor ramase libere.

Teatrul pentru copii si tineret “Aschiuta”, sectie a Teatrului “Alexandru Davila”, prezinta sambata, 2 iulie, de la ora 11.30, piesa “LADITA FERMECATA”, iar duminica, de la aceeasi ora, piesa “MOS POVESTE SE INTOARCE”.

Biletul de intrare costa 5 lei.

555 X 222 POSADA 2

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

EcoMoto 570×90