NOR CURIER 930X122

    dineucuprosti

    Horatiu Malaele revine la Pitesti

    Horatiu Malaele revine la Pitesti! Cunosctul si apreciatul actor va pune in scena la Casa de Cultura a Sindicatelor o piesa deosebita, si anume „Dineu cu Prosti” de Francis Veber. Pretul unui bilet este de 85 de lei.

    Conform www.bilete.ro, „”Dineu cu prosti” e o piesa vesnic actuala.In primul rand prin calitatea scriiturii si, fara doar si poate, datorita transparentei actiunii, usor de adaptat in orice societate posibila.Personajul principal este un mare naiv, el face parte din familia personajelor etalon ce au fost intruchipate de mari artisti ai tuturor timpurilor.

    Ceea ce creeaza deliciul acestei piese este confruntarea intre cinismul declarat sustinut de suficienta celor care cred ca reprezinta miezul societatii si oamenii simpli, retrasi, inteligenti dar timizi, potential creatori,care se trezesc fata-n fata cu situatii limita.
    Putem si rade la acest Dineu…,dar si ascundem un plans discret atunci cand ne dam seama ca superioritatea morala, in lumea noastra, e asigurata de oamenii curati, cinstiti, simpli si generosi.”.

    Spectacolul este pus in scena de actori ai Teatrului National din Bucuresti. Regia si ilustratia muzicala sunt semnate de Ion Caramitru iar scenografia de Florinela Popescu Farcasanu.

    Spectacolul din Pitesti este programat pentru ora 19,30 pe data de 7 martie iar pretul unui bilet de intrare a fost stabilit la 85 de lei.

    555 X 222 POSADA 2

    Comentarii

    Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

    570 X 90 POSADA 3