930 x122 grota rece

ERIN.6.octombrie.2013.018

În culmea fericirii că e din nou bunic: “Este frumoasă şi spectaculoasă”

Este cel mai fericit bunic! Erin s-a născut sâmbătă seara la o maternitate din Bucureşti, după ce prima lui nepoţică, Ana, a venit pe lume în urmă cu două luni, mai exact pe 9 august.

La doar o săptămână de la premiera spectacolului „Gaiţele”, scenografa Teatrului „Alexandru Davila”, din Pitești, Miruna Varodi, fiica regizorului Matei Varodi, a născut o superbă fetiţă de 2,800 de kilograme, care a obţinut nota 10 la naştere. Micuţa Erin s-a născut la Spitalul Municipal din Bucureşti, iar Matei Varodi se declară cel mai fericit posibil, fiind din nou bunic. „Este frumoasă şi spectaculoasă. Sunt realmente încântat, nu se poate povesti! Fiica mea Lavinia a născut pe 9 august o fetiţă, Lavinia, iar acum Miruna, pe 5 octombrie, pe Erin”, a povestit regizorul.

De unde Erin? Se pare că mămica este pasionată de literatura irlandeză, iar de acolo i-a venit şi inspiraţia. Micuţa a venit pe lume mai devreme, fiindcă abia astăzi era programată pentru operaţia prin cezariană. Miruna şi Erin vor ieşi din spital în cursul zilei de mâine.

555×222 grota rece

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 CAPRA 3