EcoMoto 930×122

    Iulia_vantur_d57063cc7e

    Iulia Vântur va juca într-o piesă de teatru regizată de Horaţiu Mălăele

    Prezentatoarea emisiunii „Dansez pentru tine” , Iulia Vântur, va juca într-o piesă de teatru regizata de Horaţiu Malaele ce va avea premieră în această primăvară, la Teatrul Metropolis.

    Iulia Vântur, debutează în teatru

     

    Ea va face parte din distribuţia unui music hall ce cuprinde viaţa dramatică şi opera marelui pictor Toulouse Lautrec. Aflată la debutul în teatru, Iulia Vântur va trebuie să dea viaţa mai multor personaje în această piesă.

    „Voi fi prezentă pe scenă aproape pe toată durata spectacolului. Am şansa de a da viaţa mai multor personaje şi astfel, am reuşit să înţeleg mai bine epocă şi viaţa marelui Toulouse Lautrec. E o mare provocare pentru mine. Trebuie să-mi folosesc toate resursele, să am abilitatea de a face trecerea rapidă între caractere total diferite – de la o artistă de cabaret la iubita pictorului – Susanne Valadon, de la cântăreaţă Jane Avril la mama lui Touluse Lautrec – contesa Adele. E o suită de personaje care contruieşte pas cu pas portretul lui Touluse Lautrec, atmosfera acelor vremuri, epoca în care Mouline Rouge-ul era în mare vogă, în care Touluse şi-a lăsat amprentă”, povesteşte vedeta Pro Tv aflată în faţa unei experienţe ce implică actorie, muzică şi dans.

    „Am şansa de a mirosi, de a trăi teatrul dintr-o altă perspectivă, de a mă elibera de orice inhibiţie, de a-mi depăşi anumite limite. Prin acest spectacol cunosc şi mă transpun într-o epocă fascinantă, în zona mistrerioasa, interzisă a Moulin Rouge-ului. Mă bucur că am şansa de a lucra cu Horaţiu Malaele, cu George Ivaşcu şi cu toată echipa, onoarea de a juca pe aceeaşi scenă pe care au jucat atâţia actori pe care i-am admirat din sală”, spune plină de entuziasm Iulia care va încerca în lunile care urmează să se împartă între repetiţiile la teatru, pregătirile pentru cel de-al unsprezecelea sezon „Dansez pentru tine” şi Ştirile Pro Tv.

    Sursa: evz.ro

    NOR CURIER 555×222

    Comentarii

    Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

    570 X 90 CAPRA 3