NOR CURIER 930X122

davila

La Teatru se trage cortina…

Teatrul Alexandru Davila din Pitesti se pregateste de inchiderea stagiunii. Practic, saptamana 4 – 11 iulie este ultima din anul 2011 in care argesenii mai pot participa la spectacole gazduite pe scena Teatrului pitestean. Anuntul inchiderii stagiunii a fost facut la ultimul spectacol chiar de catre Fuego care a sustinut un spectacol extraordinar la Pitesti.

Astfel, vineri, 8 iulie, de la ora 20.00, argesenii sunt asteptati la ultimul gong oficial, spectacolul urmand sa ii aiba ca protagonisti principali pe angajatii sectiei de estrada, dar si pe unii dintre colaboratorii teatrului care au putut fi urmariti la diverse evenimente in stagiunea 2010-2011.

Inaintea acestui spectacol, joi, 7 iulie, de la ora 18.00, actorii de la „Davila” propun locuitorilor din Slatina piesa “PUSLAMAUA” de Pierre Chesnot.

Sambata si duminica se vor mai juca doua piese dedicate celor care argesenilor. Astfel, sambata, 9 iulie, de la ora 18.00, se va juca spectacolul “LA REVISTA NU E CRIZA”, pentru ca duminica, tot de la ora 18.00, cu “PUSLAMAUA” sa se incheie un sezon plin.

Tot la sfarsitul saptamanii, Teatrul pentru copii si tineret “Aschiuta”, sectie a Teatrului “Alexandru Davila”, prezinta sambata, 9 iulie, de la ora 11.30, piesa “ISPRAVILE LUI PACALA”, un spectacol jucat de fiecare data cu sala plina, „dovada ca personajele romanesti, in interpretarea actorilor de la „Aschiuta” sunt printre favoritele copiilor din Arges”, dupa cum se arata si intr-un comunicat al Teatrului.

555 X 222 CAPRA

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

NOR EXPRES 570×90