930×122 CAPRA 5

albania

LUMINIȚA BORTA DUCE ÎN ALBANIA „JURNALUL UNUI NEBUN”

“Jurnalul unui nebun”, de Gogol, în viziunea regizorală a îndrăgitei actriţe Luminiţa Borta, este spectacolul care va fi prezentat de Teatrul „Alexandru Davila” din Pitești la cel mai important festival de teatru din Albania. Timp de patru zile în oraşul Elbasan vor da reprezentaţii teatre importante din Europa.

Citiți și: Ce a făcut într-un autobuz întrece orice imaginație! Oamenii, uluiți!

În “Jurnalul unui nebun”, spectacol care îmbină lumea reală cu cea imaginară, Dan Andrei joacă unul dintre cele mai grele roluri pe care le poate interpreta un actor. Alături de el, un alt tânăr talentat, Andrei Nedelea, redă prin beatboxing fondul muzical şi efectele sonore ale spectacolului. Despre Andrei Nedelea ați putut citi pe ePitești: http://epitesti.ro/caleidoscop/muzica/beatboxing-andrei-pitesteanul-care-imita-sunete-muzicale.

Invitația de participare a venit pe adresa Luminiței Borta (foto). „Sunt acolo oameni pe care i-am cunoscut de-a lungul timpului. Ne dorim să reînnodăm legăturile artistice și sperăm ca şi ei, la rândul lor, să participe în Pitești la viitoarea ediție a Festivalului Internaţional al Teatrului de Studio. Vrem să vedem spectacole bune și o emulaţie artistică.”, declară Luminița Borta pentru ePiteşti. “Jurnalul unui nebun” se va juca în Albania pe 10 octombrie. (Foto: Facebook Luminița Borta)

Citiți și: „O COMEDIE ÎN PANDEMIE” CU LUMINIŢA BORTA

555 X 222 CAPRA

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 POSADA 3