NOR CURIER 930X122

lamia beligan

MAESTRUL RADU BELIGAN, APLAUDAT DE PITEȘTENI MINUTE ÎN ȘIR

Casa de Cultură a Sindicatelor din Piteşti a fost aseară gazdă pentru maestrul Radu Beligan, dar şi pentru colegii lui de trupă, Lamia Beligan, Marius Manole și Rodica Ionescu.

Citiți și: DACIAN CIOLOȘ, MESAJ DE CONDOLEANȚE

Încă de la intrarea sa în scenă maestrul a fost apaludat minute în şir. La 95 de ani actorul rămâne dedicat teatrului şi publicului său. În urmă cu doar câteva zile maestrului i-a fost înmânat premiul pentru întreaga carieră. „Fiecare zi, fiecare rază de soare sunt un cadou ceresc”, a spus atunci Radu Beligan. La finalul piesei „Lecţia de violoncel” spectatorii au aplaudat furtunos.

”Ne-am simţit foarte bine. A fost un public extraordinar de receptiv şi de cald, unul dintre cele mai bune pe care le-am avut de când tot călătorim. A fost foarte frumos, deşi sala mi s-a părut foarte mare, puţin cam prea mare faţă de scena de spectacol, o scenă mult mai mică, dar oricum mi s-a părut că publicul a fost extrem de receptiv. Sunt impresionată de cât de frumos a fost renovată această Casă de Cultură. Constat acum, uitându-mă la tablourile de pe pereţi, că au fost foarte multe spectacole din Bucureşti care au venit aici de-a lungul vremii.”, a declarat după spectacol pentru ePiteşti Lamia Beligan, fiica maestrului. Lamia Beligan a avut de transmis și un mesaj pentru iubitorii de teatru din Pitești: „Să ne întâmpine de fiecare dată cu aceeaşi dragoste şi cu aceeaşi bucurie. Avem nevoie! Noi fără spectatori nu existăm, nu însemnăm nimic. Dacă ei ne vor aștepta cu dragoste, şi noi vom veni cu dragoste.” (Foto: ziarulring.ro)

Citiți și: LA 95 DE ANI, MAESTRUL RADU BELIGAN NE PREDĂ “LECŢIA DE VIOLONCEL”!

555×222 grota rece

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 CAPRA 3