New Profesional Consult 930 x 122

edith piaf

O ALEGERE PERFECTĂ PENTRU O ZI SPECIALĂ!

Un spectacol de teatru poate fi alegerea perfectă pentru această zi specială, Ziua Femeii. Cu atât mai mult cu cât personajul principal al piesei pe care ne-o propune pentru azi Teatrul “Alexandru Davila” este o doamnă de poveste: inegalabila Edith Piaf.

Citiți și: Este haos pe Drumul Expres! Sute de mașini blocate în trafic, acum!

Prin urmare, diseară, de la ora 18, sunteți invitați la „Edith Piaf-În vârtejul norocului”. Rolul celei care a fost una dintre cele mai mari voci ale lumii este interpretat de actriţa Ramona Olteanu. „Este povestea vieţii lui Edith Piaf, pe care o voi interpreta, un recital cu teatru şi muzică. Regizorul Matei Varodi a vrut să aducem în atenţia spectatorilor nu numai greutăţile prin care a trecut această inegalabilă artistă, ci şi forţa cu care a reuşit să treacă peste toate, transformându-şi durerea în emoţie, aşa cum şi-a cântat viaţa, prin piesele sale”, spune Ramona Olteanu.

Preţul unui bilet de intrare la spectacol este 10 lei, cu reducere pentru elevi, studenţi şi pensionari.

Citiți și: Accident devastator, azi-noapte, în Centrul Piteștiului

[555x222px]KV_WinterSale_epitesti

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

EcoMoto 570×90