Donaris 930 x 122

Paula Chirilă

PAULA CHIRILĂ, ȘOCATĂ. CE A GĂSIT VEDETA ÎN PITEȘTI

Paula Chirilă, șocată. Noul director al Teatrului pentru copii și tineret „Aşchiuţă” din Piteşti, actriţa şi realizatoarea TV Paula Chirilă, a participat astăzi în premieră la săptămânala conferinţă de presă a Consiliului Judeţean Argeș.

Citiți și: Aproape 3 milioane de € pentru ,,Așchiuță”

Vedeta Antenei 1 și-a prezentat impresiile după primul contact cu teatrul din Pitești. Cele văzute au avut darul să o șocheze.

Paula Chirilă a spus că Teatrul „Așchiuţă” „nu se află într-o formă foarte bună”, că „sala de spectacole este în urmă cu 100 de ani”, iar cabinele actorilor, cu alte „200 de ani în urmă”, afirmând tranșant că este nevoie de investiţii pentru modernizarea spațiului.

Citiți și: VEDETĂ, LA FESTIVALUL NAȚIONAL DE TEATRU LUDICUS

Prezentă la conferința de presă, Simona Brătulescu, vicepreşedinte al Consiliului Judeţean, a anunțat că se lucrează la un studiu în acest sens şi că instituția va aloca aproximativ 35.000 de euro pentru lucrări la Teatrul „Așchiuţă”.

Vom urmări subiectul. Spectatorii și actorii merită condiții europene în clădirea unui teatru care a bucurat generații și generații de copii.

„Respect mult actorii păpuşari! Și eu tot actriţă de teatru de păpuşi sunt la bază. Regret că m-am îndepărtat o perioadă de această meserie frumoasă. Voi milita pentru îmbunătăţirea condiţiilor de lucru şi vom lucra şi la repertoriu.”, a precizat Paula Chirilă.

Amintim că Paula Chirilă a fost numită la conducerea Teatrului  „Așchiuţă” pentru perioada 3 mai-31 decembrie 2017. Amănunte, AICI.

NOR CURIER 555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

New Profesional Consult 570×90