Donaris 930 x 122

    dineucuprosti

    Piesă de top, jucată la Pitești

    „Dineu cu proşti” este piesa de teatru aflată în topul preferințelor românilor.Ea a fost  jucată acum două săptămâni și pe scena de la Casa Sindicatelor din Pitești, avându-l în rolul principal pe actorul și regizorul Horațiu Mălăele. 

    „Îngropaţi-mă pe după plintă”, „Ivanov”, „Casa Zoikăi”, „Avalanşa”, „Pyramus & Thisbe 4 you” şi „Artă” sunt numele altor piese care se numără printre cele mai reuşite spectacole care se joacă în prezent în teatrele din Bucureşti, apreciază criticii români.

    La solicitarea „Evenimentului Zilei”, criticii de teatru Gabriela Lupu, Ileana Lucaciu, Cristina Rusiecki, Mihaela Michailov, Iulia Popovici şi Florică Ichim au alcătuit o listă cu cele mai bune spectacole care se joacă în Bucureşti în stagiunea 2010-2011.

    Pentru unele dintre ele, aşa cum este cazul piesei „Dineu cu proşti” de la TNB, din pricina numeroaselor solicitări, nu se pot face rezervări, aşa că biletele se pot cumpăra numai de la casa de bilete şi nu mai mult de opt locuri de persoană. Alte două mari succese sunt „Îngropaţi-mă pe după plintă” de la Teatrul „Bulandra”, pentru care nu se mai găsesc bilete până la sfârşitul lunii martie, şi „Ivanov”, la acelaşi teatru, spectacol la care biletele s-au epuizat în numai o jumătate de oră de când au fost puse în vânzare.

    Sursa: evz.ro

    555 X 222 CAPRA

    Comentarii

    Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

    570 X 90 POSADA 3