930×122 CAPRA 5

davila

Pregatiri de vacanta si la Teatru

Vacanta de vara a elevilor pare ca molipseste si alte institutii, nu doar invatamantul. De exemplu, si pentru ca luni, 13 iunie, este a doua zi dupa Rusalii si bugetarii au liber, si la Teatrul Alexandru Davila din Pitesti programul saptamanal este unul mai lejer. Se simte deja adierea unui vant de vacanta…

Astfel, in weekend-ul saptamana 13 – 20 iunie, Teatrul „Alexandru Davila” din Pitesti va prezenta doua cu succes de public. Sambata, 18 iunie, de la ora 18.00, se va juca piesa “O MIREASA DE IMPRUMUT” de Astrid Lindgren, regia artistica Zoltan Schapira si psihodesign dr. Olivia Costea.

Duminica, 19 iunie, tot de la ora 18.00, va avea loc spectacolul „LA NOI TROMBONU’ FACE TONU’” de Ion Popa, in regia artistica a lui Emilian Cortea.

Pentru fiecare reprezentatie pretul unui bilet este 10 lei. Elevii si studentii beneficiaza de o reducere de 50%, iar pensionarii pot intra gratuit, in limita locurilor ramase libere.

Teatrul pentru copii si tineret “Aschiuta”, sectie a Teatrului “Alexandru Davila”, va prezenta sambata, 18 iunie, de la ora obisnuita, 11.30, spectacolul “JOBENUL MAGIC”, iar duminica, 19 iunie, de la aceeasi ora, “CRAIASA ZAPEZILOR”.

Pretul unui bilet este de 5 lei.

555×222 grota rece

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

EcoMoto 570×90