930 x122 grota rece

AFIS_TEATRU_REVIZORUL

Am premiat câştigătorii concursului „Un bilet la piesa Revizorul”!

Câştigătorii concursului „Un bilet la piesa Revizorul”, organizat de ePitești, și-au primit astăzi biletele. Laura Baciu, Alexandru Popescu, Codruța Gherase, Ionuț Gherase, Narcisa Bărbulescu și Eduard Bărbulescu sunt cei 6 câștigători, primii care au răspuns corect la întrebarea „Ce roluri joacă Horaţiu Mălăele şi George Mihăiţă în Revizorul?”.

Fiecare dintre ei a primit de la noi câte un bilet la spectacolul care se va juca pe 10 noiembrie, de la ora 19:30, la Casa de Cultură a Sindicatelor din Pitești.

Vă amintim că am dat startul unui nou concurs! Puteți câștiga una dintre cele 4 invitații duble la concertul extraordinar al lui Ștefan Bănică din data de 16 noiembrie, ora 19:30, de la Casa de Cultură a Sindicatelor. Pentru mai multe detalii legate de concurs, intrați pe pagina de Facebook ePitesti.ro. Mult success!

Eco moto 555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

NOR EXPRES 570×90